Ka Skjer i Rauma

Smak63- lokalmatkurs


I samarbeid med grønt kompetansesenter på Mære inviterer vi til kursserien Smak63.
Smak63 er et utdanningsløp med workshops, digitale verktøy og oppgaver som fremmer bruk av lokalprodusert mat i reiselivsopplevelser. 

Kursserien Smak63 skal utvikle flere lokale smaksopplevelser i reiselivet. Det skal gjennomføres utdanning og opplæring av serveringsbedrifter på ulike nivå. Målet er å øke andelen lokalprodusert mat på menyen i opplevelsesbedrifter, samt gjøre bruk av lokalprodusert mat mer tydelig i markedsføringen til hver enkelt bedrift. Det er sterk fokus på teori og praksis rundt oppbyggingen av selve måltidsopplevelsen i kursserien. Bedriftene skal i løpet av kursserien utvikle en ny salgbar måltidsopplevelse i egen bedrift. Hensikten er å lære metodikken i Smak 63 godt, slik at de kan bruke kunnskapen til å utvikle nye produkter senere.

Innhold i kursserien:

Samling 1 10.01.25 Woldstad Gård:
UNIKE MÅLTIDSUPPLEVELSER OG DIN IDÉ –  dagssamling 10-17
Skape unike måltidsopplevelser med lokal identitet

Samling 2 27.01.25 Hustadvika Gjestegård:
DIN MÅLGRUPPE - dagsamling 10-17
Strategisk kompass/Personas.

Samling 3 24.02 Hotel Aak - dagssamling 10-18.00 med påfølgende middag 18.30 inkl. 
VERTSKAP I MÅLTIDSUPPLEVELSER 
Definere og planlegge hvordan man skal utvikle eget vertskap.

Samling 4 24.-25.03.25 Angvika:
DESIGNE DIN MÅLTIDSOPPLEVELSE – todagers samling, 10-18 og 9-15.
Designe måltidsopplevelsen ved hjelp av storytelling, sette scenen, dramaturgi og delaktighet & læring.

-----------------------------------------------------------------------

Hva kreves av deg?
Du ønsker å utvikle en ny måltidsopplevelse i egen bedrift. 
Du er med hele veien og på ALLE 4 samlinger
Du deler dine erfaringer og gir feedback til de andre deltakerne

 

 

Praktiske opplysninger:

Påmeldingsfrist fredag 13.12.24.

Deltakeravgift kr 4000,-pr deltaker. Dette dekker fire samlinger inkl mat. Lunsj og pauseservering på dagskurs, lunsj, pauseservering og middag på samling 3 og 4.
Deltakere dekker reise og overnatting selv.
Gi beskjed ved påmelding om du ønsker overnatting og på hvilken samling. Evt allergier meldes til ingrid@nordveggen.no .
Det anbefales å være to fra hver bedrift for å få en sparringspartner mellom samlingene og best utbytte i egen bedrift, men dette er ikke et krav. Deltaker nr to får 1000,- i avslag på deltakeravgift.

Fakturering i forkant av samling nr 1 for hele kursserien

 


Påmelding

Vis mitt navn i liste over deltakere (Trykk her for å lese vilkårene.)

Antall påmeldte: 8

Deltakerliste

Ingrid Heinåli
Nordveggen AS
Ingrid Marie S. Olsen
Tindestua
Fredrik Nybo
Tindestua
Liv Jorunn Bårdsnes Horgheim
Arve Horgheim
Oddleif Tornes
Vevang Aktiv/Tornes Drift
Quirien van Oirschot
Bjartmars Favorittkro
Kristine Rønning
Hotel Aak
Heidi Oline Steigdal
Tindestua