Kurs i lokalmat

Bli med på kurs i lokalmat med Kulinarisk Akademi.
Kurset passer for ansatte på kjøkken/restaurant, lokalmatprodusenter så vel som elever ved restaurant - og matfag.
På kurset vil du lære teori, teknikker og tilbredningsmetoder tilpasset hver enkelt lokal råvare/spesialitet.
I tillegg vil det fokuseres på hvordan man best kan utnytte råvaren samt lykkes med menyskrivingen.
Kurset skal gi inspirasjon, bidra til nytenking, påfyll av kunnskap og glede dem som jobber på kjøkkenet og med lokale råvarer.
Kurset går fra lunsj- lunsj over to dager den 7.-8. september
Program dag 1 (sted: Woldstad Gard)
kl 1200 - oppmøte med lunsj
Demonstrasjon av teknikker og tips
Praktisk del på kjøkkenet der vi lager kveldens middag sammen.
Vi spiser middag og snakker om det vi har laget.
Vi avslutter etter maten ca kl 2100.
Program dag 2 (sted: Woldstad Gard )
kl 0900 - oppmøte
kl 0910 - økonomi i driften og på kjøkkenet
kl 1100- kommunikasjon og bruk av lokalmat på menyen
kl 1200 - lunsj og oppsummering og evaluering av dagen
Kurset er ferdig ca kl 1300.
Oppskrifter
Alle deltakere får med seg oppskrifter utviklet av Kulinarisk Akademi. Under kurset vil det bli benyttet kompendier. Ved slutten på kurset får alle deltakere med seg en minnepinne med alt materiell og teori digitalt.
Kurset er muliggjort med midler fra Innovasjon Norge.
Deltakeravgift: kr 1000,- per person inkl. alle måltider.
Merk frist for påmelding: 31. august 2021
Kurset vil ha plassbegrensing.
Påmelding
Antall påmeldte: 12